Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

GEORGE KAVASSILAS - Ascension and Beyond

Για όσους δεν γνωρίζουν τον ελληνικής καταγωγής George Kavassilas, είναι ευκαιρία -και πιο επίκαιρο από ποτέ- να τον μάθουν τώρα! Ο μεγαλωμένος στην Αυστραλία Γιώργος Καβάσσιλας δεν είναι ούτε επιστήμονας, ούτε ερευνητής, ούτε celebrity, αλλά ένας απλός άνθρωπος σαν εμένα κι εσένα, που απλώς έχει βιώσει κάποιες συνταρακτικές εμπειρίες στη ζωή του, οι οποίες αφορούν άμεσα τις μεγάλες "Αλήθειες" του Σύμπαντος: το μέλλον της ανθρωπότητας και της Γαίας, το 2012-2013, την Αφύπνιση, την προέλευσή μας, τις ξεχωριστές μας αποστολές και το γενικότερο "ταξίδι" μας, όπως προτιμά να το ονομάζει ο ίδιος. Και ενώ κάποιοι ενδεχομένως να νομίζετε οτι τα έχετε ξανακούσει όλα αυτά, σας εγγύωμαι προσωπικά οτι τα όσα πρεσβεύει είναι παρμένα από αληθινές εμπειρίες και όχι copy-paste άλλων.. Βέβαια, μπορείτε να συσχετίσετε τα όσα λέει με εμπειρίες άλλων (πχ Alex Collier, David Icke κα) αλλά μήπως τα κοινά σημεία απλά αποδεικνύουν την εγκυρότητα των εμπειριών αυτών και των αληθειών που πρεσβέυουν...;



Συν τοις άλλοις -και για να μην νομίζετε οτι μιλάμε για νεο-Μεσσίες- ο Γ.Καβάσσιλας απεχθάνεται την New Age και την όλη παραπληροφόρηση που έχει δημιουργηθεί γύρω από τα θέματα των διαστάσεων, των επαφών και της εξωγήινης ζωής. Σαν ένας νέος Whitley Strieber, ο Γ.Καβάσσιλας έρχεται με λόγια αφυπνιστικά και με ένα τσουβάλι εμπειρίες στην πλάτη που - και ενώ για κάποιους το τσουβάλι θα φάνταζε βαρύ και ασήκωτο, ο ίδιος προτιμά να ξεχνά το βάρος και να εμμένει στο πώς μπορεί να βοηθήσει τον άνθρωπο να βρει το φως των μεγάλων αληθειών σε αυτήν την τόσο σκοτεινή εποχή... και κατ'εμέ, για αυτό είναι ήρωας.

Μέχρι τότε, μπορείτε με ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ να γευτείτε τον κόσμο του Γιώργου Καβάσσιλα μέσω της προσωπικής του σελίδας Ascension and Beyond και να τον γνωρίσετε καλύτερα!


-Hekataia

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου